תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: סלט קינואה עם תרד קרם לימון. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 254 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מיץ לימון, מלח, עלי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו ארוחת ערב הערב: קינואה, חומוס וסלט תרד עם רוטב פפריקה מעושן, ארוחת ערב הלילה: מרק קינואה עם כמון, פטה, תרד, ו ארוחת ערב הלילה: סלט קינואה חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים מלאי לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה. בינתיים, במחבת יבשה גדולה, קינואה טוסט מעל חום בינוני עד שהוא מתחיל פופ הופך ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוצים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים קינואה למלאי יחד עם עלי דפנה ומלח, מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד שנוזל נספג וקינואה הוא מכרז, 20-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בינתיים, לשלב פטרוזיליה, שמן זית, ו 1 כף מיץ לימון במעבד מזון קטן. תהליך עד פטרוזיליה הוא קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
מערבבים את מיץ הלימון שנותר עם שמנת קלה, עירית וגרידת לימון. מתבלים לפי הטעם במלח וזורקים עם התרד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קרם בהיר
כסף ללא נעליים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
לזרוק קינואה מבושלת עם ויניגרט פטרוזיליה ובצל ירוק. לזרוק בעדינות עם התרד ומגישים.