קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

ארוחת ערב הלילה: פירה כרוב מרוסק

ארוחת ערב הלילה: פירה כרוב מרוסק
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פרמזן, שמן זית כתית מעולה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ארוחת ערב: פירה בטטות, ארוחת ערב: להתלבש פירה, ו ארוחת ערב הלילה: לינגוויני עם מולים וכרוב.

הוראות

1
להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה, גדול מספיק כדי להחזיק את תפוחי האדמה בנוחות. מרתיחים את תפוחי האדמה עד במכרז, על 15-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, לחמם כף אחת של שמן זית במחבת קטנה על חום בינוני גבוה, ולאחר מכן להוסיף את השום, כרוב, וקמצוץ של מלח. Sauté עד רק מכרז, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם למחבת. מועכים אותם עם מזלג או מחית תפוחי אדמה, ואז להתחיל ערבוב בחלב תוך שילוב.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים חלב, חימום נוסף במידת הצורך, עד מרקם קרמי הרצוי. טעם של מלח ומוסיפים פלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
5
כאשר מוכן לשרת, מערבבים את כרוב, להעביר צלחת הגשה, ולטפטף את שמן הזית הנותר על גבי. למעלה עם פרמז ' ן, בצל ירוק, ובצלצלים אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך