ארוחת ערב הלילה: פירה כרוב מרוסק
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פרמזן, שמן זית כתית מעולה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ארוחת ערב: פירה בטטות, ארוחת ערב: להתלבש פירה, ו ארוחת ערב הלילה: לינגוויני עם מולים וכרוב.
הוראות
להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה, גדול מספיק כדי להחזיק את תפוחי האדמה בנוחות. מרתיחים את תפוחי האדמה עד במכרז, על 15-20 דקות.
בינתיים, לחמם כף אחת של שמן זית במחבת קטנה על חום בינוני גבוה, ולאחר מכן להוסיף את השום, כרוב, וקמצוץ של מלח. Sauté עד רק מכרז, 1 דקה.
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם למחבת. מועכים אותם עם מזלג או מחית תפוחי אדמה, ואז להתחיל ערבוב בחלב תוך שילוב.
מוסיפים חלב, חימום נוסף במידת הצורך, עד מרקם קרמי הרצוי. טעם של מלח ומוסיפים פלפל טחון טרי.
כאשר מוכן לשרת, מערבבים את כרוב, להעביר צלחת הגשה, ולטפטף את שמן הזית הנותר על גבי. למעלה עם פרמז ' ן, בצל ירוק, ובצלצלים אם משתמשים.