קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

ארוחת ערב הלילה: צדפות צרובות עם תרד וארוגולה

ארוחת ערב הלילה: צדפות צרובות עם תרד וארוגולה
אם יש לכם ארוגולה תינוק, צדפות ים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: צדפות, ארוחת ערב: צדפות ים alla קפרזה, ו ארוחת ערב: סלט טלה צרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים שתי כפות שמן למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים בצדפות עם קמצוץ של מלח ופלפל ומניחים אותם במחבת. מבשלים 6 עד 7 דקות, או עד שהם זהובים חום בצד אחד. הפוך אותם ואז לבשל במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להסיר ולהניח בצד.
3
להפחית את החום בינוני, ויוצקים את שאר השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
4
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב במהירות, במשך כ 15 שניות. ואז להוסיף את התרד, ארוגולה, פתיתי פלפל אדום, ועוד קמצוץ של מלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הירוקים נבלו. זה צריך לקחת בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®שום גויה®
ירוקירוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
5
מגישים צדפות עם הירוקים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ירוקירוק

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.