קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות17
מגזין

ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עם צ'ילה קולורדו

ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עם צ'ילה קולורדו
ארוחת ערב: צלעות חזיר עם צ'ילה קולורדו הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 391 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא את גואחילו צ'יילס, מלח ופלפל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו ארוחת ערב: בשר חזיר עם דובדבן טרי וסלסה צ'ילה, ארוחת ערב: צלעות חזיר עם אבק קסמים, ו ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עם מרווה ובלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור רוטב צ 'ילה האדום: מחבת ברזל יצוק Preheat 10 אינץ' מעל חום בינוני. טוסט צ ' ילי, צד העור למעלה, עד מאוד ריחני אבל לא נשרף, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מעבירים לקערה גדולה ומכסים במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים צלחת קטנה על גבי כדי לשמור אותם מתחת למים, ולתת להם לשבת במשך 15 דקות.
4
להעביר צ ' ילי ¾ של נוזל בלנדר. אין להשליך הנותרים השריית נוזל. מחית צ ' יילס עד חלקה. להעביר את זה מחית צ ' ילה דרך מסננת לתוך קערה כדי להסיר עורות קשים, ולאחר מכן לטאטא נוזלי השריית שמורות. הרוטב צריך להיות עבה למדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים שמן לסיר בגודל בינוני להגדיר מעל בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים בצל, שום, כמון ואורגנו. מבשלים עד הבצל הופך רך והכל ריחני, על שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מפזרים קמח, ומקציפים עד מופץ באופן שווה. ממשיכים לטאטא מדי פעם עד שהקמח הופך לחום בהיר, כשתי דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
להקציף ברוטב צ ' ילה. כיסוי חלקי סיר, לטאטא מדי פעם, הפיכת חום עד נמוך אם להתיז יותר מדי. מבשלים עד אדום עבה וכהה, 20 עד 30 דקות. כבה חום, וקצף במלח, חומץ וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
עבור צלעות חזיר: לנגב את מחבת ברזל יצוק 10 אינץ', ולאחר מכן למקם מעל חום בינוני גבוה עד תחילת עשן. בינתיים, צלעות יבשות עם מגבות נייר, ומתבלים בשני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
דַק-דַק-
10
מוסיפים שמן למחבת, וכאשר הוא רק מתחיל לעשן, מוסיפים צלעות. מבשלים עד שחום היטב משני הצדדים, שלוש עד ארבע דקות בצד. בדוק טמפרטורה עם מדחום בשר. זה צריך להירשם סביב 63°. אם זה מתחת זה, להחזיר צלעות למחבת, להפחית את החום בינוני, ומבשלים דקה נוספת בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דַק-דַק-
11
מעביר צלעות לצלחת ולתת לנוח לכמה דקות.
12
כדי לשרת, מצקת חלק מהרוטב צלחת, ומניח קוצצים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
13
מפזרים בצל ירוק קצוץ על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.