ארוחת ערב: צלעות חזיר עם צ'ילה קולורדו הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 391 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא את גואחילו צ'יילס, מלח ופלפל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו ארוחת ערב: בשר חזיר עם דובדבן טרי וסלסה צ'ילה, ארוחת ערב: צלעות חזיר עם אבק קסמים, ו ארוחת ערב הערב: צלעות חזיר עם מרווה ובלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור רוטב צ 'ילה האדום: מחבת ברזל יצוק Preheat 10 אינץ' מעל חום בינוני. טוסט צ ' ילי, צד העור למעלה, עד מאוד ריחני אבל לא נשרף, על 30 שניות.
מניחים צלחת קטנה על גבי כדי לשמור אותם מתחת למים, ולתת להם לשבת במשך 15 דקות.
4
להעביר צ ' ילי ¾ של נוזל בלנדר. אין להשליך הנותרים השריית נוזל. מחית צ ' יילס עד חלקה. להעביר את זה מחית צ ' ילה דרך מסננת לתוך קערה כדי להסיר עורות קשים, ולאחר מכן לטאטא נוזלי השריית שמורות. הרוטב צריך להיות עבה למדי.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
להקציף ברוטב צ ' ילה. כיסוי חלקי סיר, לטאטא מדי פעם, הפיכת חום עד נמוך אם להתיז יותר מדי. מבשלים עד אדום עבה וכהה, 20 עד 30 דקות. כבה חום, וקצף במלח, חומץ וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
עבור צלעות חזיר: לנגב את מחבת ברזל יצוק 10 אינץ', ולאחר מכן למקם מעל חום בינוני גבוה עד תחילת עשן. בינתיים, צלעות יבשות עם מגבות נייר, ומתבלים בשני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים שמן למחבת, וכאשר הוא רק מתחיל לעשן, מוסיפים צלעות. מבשלים עד שחום היטב משני הצדדים, שלוש עד ארבע דקות בצד. בדוק טמפרטורה עם מדחום בשר. זה צריך להירשם סביב 63°. אם זה מתחת זה, להחזיר צלעות למחבת, להפחית את החום בינוני, ומבשלים דקה נוספת בכל צד.
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.