קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

ארוחת ערב הערב: Bucatini con Salsicce (בוקאטיני עם נקניק)

ארוחת ערב הערב: Bucatini con Salsicce (בוקאטיני עם נקניק)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב: בוקטיני עם חצילים, ארוחת ערב: Bucatini con Funghi, ו ארוחת ערב: בוקטיני עם פול.

הוראות

1
חותכים את התרמילים של הנקניקיות לאורכו ולהפוך את הבשר לקערה. לשבור אותו לחתיכות קטנות עם הידיים שלך, ואז להוסיף את היין ולזרוק עד הבשר הוא רטוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
הסר את הגבעולים והזרעים של הפלפלים, ואז לחתוך לטבעות 1/4 אינץ', לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (12 אינץ') מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את פרוסות השום ומבשלים עד להזהבה, ואז מוסיפים את תערובת הנקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מורחים אותו החוצה, לשבור את כל גושים, ומבשלים עד הלחות התאדה בעיקר. כאשר הנקניק מתחיל לעבד ולחשול, להוסיף את pepperoncini ומבשלים עוד דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
יוצקים את העגבניות בתוספת 1 כוס מים ומביאים לרתיחה. הפוך לרתיחה ומבשל עד שהנוזל מפחית באופן דרמטי בחצי, תוך ערבוב מדי פעם, כ -45 דקות. זה צריך להיות עקביות עבה מספיק כדי להיצמד היטב לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
7
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפסטה עד אל דנטה. כאשר זה נעשה בישול, לנקז ולהוסיף אותו למחבת, הזמנת כמה מי בישול פסטה. לזרוק את הפסטה ורוטב יחד עוד דקה, הוספת מי פסטה במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב. תכבה את החימום ותעבור לקערות. למעלה עם פקורינו וטיפטוף של שמן זית, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פקורינופקורינו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט