ארוחת ערב: כרובית ובטטה ברוטב עגבניות מתובל עם אגוזי קשיו
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 371 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם כרובית, בטטות, קשיו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. נסו ארוחת ערב: תפוחי אדמה מתובלים עם לימון, ארוחת ערב: רוטב עגבניות ופלפל חריף קלוי, ו ארוחת ערב: פירה בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים את השמן למחבת גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את קשיו ומבשלים 30 שניות ולאחר מכן להסיר עם כף מחורץ.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הכמון ואת זרעי חרדל ומבשלים עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4
תוסיף את הבצלים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 5 דקות או עד שהם משחימים קלות. זרוק את העגבניות והפלפל הסראנו. הפעל חום גבוה בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הכרובית, בטטות, מים ומלח. מערבבים לשלב ולאחר מכן לכסות, להפוך את החום בינוני נמוך, ומבשלים כ 15 דקות או עד הירקות רכים. זה עלול לקחת 20 דקות. מערבבים באמצע.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את האפונה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים עם קומץ של כוסברה ואת קשיו. מתבלים לפי הטעם במלח.