ארוחת ערב: כרוב ניצנים עם צ'וריסו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: כרוב ניצנים עם צ'וריסו. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. אם יש לכם מלח ופלפל, חמאה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו ארוחת ערב: Momofuku כרוב ניצנים, ארוחת ערב: טופו מקורמל עם כרוב ניצנים, ו ארוחת ערב: וולשית Rarebit עם כרוב ניצנים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. לזרוק את הנבטים ולבשל במשך 10 דקות.
לנקז אותם לזרוק בסיר של מי קרח.
תן מגניב במשך 5 דקות, ולאחר מכן לנקז שוב.
בינתיים, יוצקים את השמן למחבת גדולה על חום בינוני.
הוסף צ ' וריסו, לשבור אותו עם כף עץ. לבשל עד שהוא הופך חלק השומן שלה, על 2-3 דקות.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהבצל רך מאוד.
מוסיפים את כרוב הניצנים למחבת ומבשלים 3 דקות. ואז לשפוך במניות העוף. להפחית את הנוזל בחצי, או עד שהוא מתעבה ומתחיל לצפות את הנבטים. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.