ארוחת ערב לשניים: מולים קוקוס עם זנגביל, עשב לימון, צ'ילי וכוסברה על אטריות אורז
ארוחת ערב לשניים: צדפות קוקוס עם זנגביל, עשב לימון, צ'ילי וכוסברה על אטריות אורז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 1197 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך זנגביל, מיץ מ 1 סיד, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מולים מתובלים עם זנגביל ו Lemongrass, מולים במרק זנגביל ו Lemongrass, ו ג'ינג'ר ו Lemongrass תה-מולים מאודים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את חלב הקוקוס והמים לתוך סיר גדול על אש נמוכה. בינתיים, פרוס את הג ' ינג ' ר לסיבובים. חצי את עשב הלמונגראס, והכה אותו עם הצד המשעמם של הסכין כדי לשחרר את טעמו. תקרע את העלים מגבעולי הכוסברה. לקלף שלוש רצועות של גרידה מן הסיד עם מקלף ירקות.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, עשב לימון, גבעולי כוסברה (שומרים את העלים לאחר כך), וגרידת ליים לחלב הקוקוס. להעלות את החום גבוה, להביא את תערובת חלב קוקוס לרתיחה, ואז להנמיך את החום כל הדרך למטה אל ההגדרה הנמוכה ביותר. מכסים את הסיר ומטמיעים את המרק במשך 25 דקות.
להעלות את החום גבוה ולהוסיף צ ' ילי ומולים. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שכל המולים לפתוח 3 עד 5 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ומערבבים את עלי הכוסברה הקצוצים בערך.
מחלקים את האטריות בין שתי קערות הגשה, ולאחר מכן מחלקים את המולים ומרק מעל האטריות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.