ארוחת ערב: מרק פלפל אדום עם זרעי כמון קלויים
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו asafoetida, זרעי חרדל, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו ארוחת ערב: צ'ילה-מרק עגבניות עם כמון וקינמון, ארוחת ערב הערב: מרק סקווש ושומר עם זרעי דלעת מסוכרים, ו ארוחת ערב: מרק אספרגוס ואורז עם פנקטן ופלפל שחור (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן לתוך מחבת 12 אינץ ' גדול. הפעל חום בינוני. כאשר מנצנץ, מוסיפים בצל אדום ושום. מבשלים עד בצל רך, על 4 דקות.
הוסף garam masala, asafoetida (אם משתמשים), זרעי חרדל, 1 כפית זרעי כמון, ופפריקה. מערבבים עם כף עץ, ומבשלים 10 שניות, או עד ריחני.
תוסיף פלפלים אדומים. מבשלים 2 דקות, או עד שהם מתחילים לרכך.
יוצקים מרק ויין. להביא תערובת לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
בואו לבשל במשך 8 עד 10 דקות, או עד פלפלים רכים.
מעביר חצי מתכולת המרק לבלנדר. בזהירות מחית ויוצקים לתוך קערה גדולה. מחית את החצי השני של המרק. במהירות לשטוף מחבת, ולאחר מכן לשפוך מרק בחזרה. חם מעל חום בינוני-נמוך. ואז לצקת מרק לתוך קערות.
מניחים את כף הנותרים של זרעי כמון במחבת ברזל יצוק להגדיר על חום בינוני-גבוה. מערבבים בעדינות עד שהם פשוט מתחילים להיות עשן ריחני וקל. כבה את החום ומפזר זרעי כמון קלויים על מרק.