קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

ארוחת ערב: נקניק חם וסלט עדשים

ארוחת ערב: נקניק חם וסלט עדשים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: נקניק חם סלט עדשים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 647 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו נקניקיות, אגוזי לוז, קצת עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלט דיונון חם, ארוחת ערב הלילה: חם Chanterelle וסלט פנצ'טה, ו ארוחת ערב הלילה: שעועית קנליני חמה וסלט עשבי תיבול.

הוראות

1
עדשים מבושלים עם נקניק בשפע של מים זר garni (צרפתית עבור "זר מעוטר"; אופציונלי), במשך 30 עד 40 דקות, עד העדשים מבושלים דרך. (סוגים אחרים של עדשים ידרוש פחות זמן בישול.)
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, לטגן את הבייקון על חום בינוני עד השחמה אבל לא פריך.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים את הדיז ' ון, שמן זית, שאלוט, עירית ובייקון עם השומן שלה בצנצנת קטנה או קערה. לנער היטב או להקציף, ולאחר מכן להוסיף את חומץ בלסמי קצת לאט כדי ליצור ויניגרט. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4
לאחר התקרר, לחתוך את הנקניק. לזרוק את העדשים עם ויניגרט העליון עם נקניק פרוס. סיים עם שאלוט קצוצה קטנה, צ ' ייב, ואגוזי הלוז.
מרכיבים שתצטרך