זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בצל ירוק, מיץ לימון, מלח כשר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ארוחת ערב: קפונטה חצילים, ארוחת ערב: בוקטיני עם חצילים, ו ארוחת ערב: אנצ'ילדות חצילים-שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את הגריל או מחבת ברזל גדולה מעל חום גבוה בינוני.
2
מניחים את החצילים על הגריל או המחבת ומבשלים כ 6 דקות לכל צד, או עד עורות נוקשים והבשר רך מאוד. זה צריך לקחת בין 24 ל -30 דקות. כאשר נעשה, להפריש להתקרר במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל הפרוס לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4
מפזרים כפית מלח ויוצקים בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
5
תן להם להשרות לפחות 5 דקות, אבל רצוי יותר.
6
כאשר החצילים הוא מגניב, להסיר את העורות בערך לקצוץ את עיסת.