ארוחת ערב: עוף מנגו מטוגן במחבת
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 143 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-126 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך שיני שום, אבקת קארי, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ארוחת ערב: עוף מטוגן יבש, ארוחת ערב: עוף מטוגן קוריאני, ו ארוחת ערב הערב: עוף מטוגן סטייק עם רוטב שמנת.
הוראות
טפטוף חתיכות עוף עם שמן, ומפזרים אבקת קארי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים חמאה למחבת סאוט גדולה מעל חום גבוה. כאשר החמאה מבעבעת, מוסיפים את חתיכות העוף, העור למטה. מבשלים עד חום זהוב, ולאחר מכן להוסיף את שיני שום, דוחף אותם לתוך החללים בין העוף. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את המחבת, ומבשלים 15 דקות.
הפוך את כל חתיכות העוף, לכסות שוב, ומבשלים עד חתיכות העוף מבושלים דרך, כ -15 דקות.
עם זוג מלקחיים, להסיר חתיכות עוף, ולהניח בצד. כפית את כל עודף שומן.
להפוך את החום גבוה, ולהוסיף את המניה וחומץ אורז. באמצעות כף עץ, לגרד כל חתיכות משחימים את החלק התחתון של המחבת.
מוסיף את חתיכות מנגו ונענע. מבשל, ערבוב מדי פעם, לרגע אחד.
להוסיף מלח נוסף, במידת הצורך.
מגישים עוף עם מלח נשפך על גבי. אורז לבן הוא צד טוב לזה.