קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

ארוחת ערב: עוף פיקנטי

ארוחת ערב: עוף פיקנטי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: בון בון צ'יקן, ארוחת ערב: עוף בפרמזן, ו ארוחת ערב: עוף Do-Piaza (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם העוף אינו כבר משרת חתיכות, לחתוך אותו לתוך מקלות תיפוף, ירכיים, ולחתוך כל שד לשניים. תשאיר את העור עליך.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק בנוחות את חתיכות העוף ללא צפיפות, על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את שיני השום ומבשלים עד להזהבה, ואז מסירים אותם ומוסיפים את עור העוף כלפי מטה. מבשלים עד שהעור משתחרר מהמחבת והוא זהוב, ואז חום בצד השני. החלקים צריכים להיות בצבע חום זהוב בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מפזרים את העוף עם פתיתי צ ' ילה וחצי פטרוזיליה, ומבשלים 30 שניות, ואז מוסיפים את היין הלבן. מביאים לרתיחה ומבשלים 3 דקות, מגרדים את כל חתיכות השחמה בתחתית המחבת, ואז מוסיפים את הצלפים ואת הזיתים. מכסים, הופכים את החום לרתיחה, ומבשלים 30 דקות עד שהעוף רך וקל פירסינג במזלג.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הרם את העוף על מגש מחומם, ואז לכבות את החום. לאחר המיצים החלו להתיישב והשומן עלה למעלה, על 2 דקות, להטות את המחבת ואת הכף את רוב השומן, משאיר מאחור את המיצים, צלפים, וזיתים. כפית את הרוטב על העוף ומגישים זרועים פטרוזיליה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף