קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות27
מגזין

ארוחת ערב: עוף שטוח עם ויניגרט עגבניות-זעפרן על ארוגולה

ארוחת ערב: עוף שטוח עם ויניגרט עגבניות-זעפרן על ארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ארוחת ערב הלילה: עוף שטוח עם ויניגרט עגבניות-זעפרן על ארוגולן. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 366 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו זעפרן, חזה עוף, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הזעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט זעפרן שמנת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הערב: עוף עם ויניגרט עגבניות-זעפרן עם ירקות מעורבים, ארוחת ערב: פילה חזיר עם ארוגולה, ויניגרט Endive ואגוזים, ו ארוחת ערב: עוף ואורז עם זעפרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החומץ, 1/4 כפית של הפפריקה, ואת הזעפרן בקערה. לאט לאט לטאטא בשמן הזית. מערבבים בצלצלים, 1/2 כף של טימין, ואת העגבניות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
זעפרןזעפרן
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
לשטח את השדיים עוף עם פטיש או התחתון של מחבת גדולה. מתבלים את שני הצדדים בקמצוץ מלח ופלפל ואת שאר הפפריקה והקורנית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
יוצקים את שאר השמן למחבת להגדיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את חזה העוף, העור כלפי מטה. לבשל במשך כ 5 דקות, ואז להעיף ולבשל בצד השני. תבדוק אם זה נעשה בעזרת מדחום בשר. מבשלים שתי דקות נוספות בצד במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
הוסף חופן של ארוגולה לשתי צלחות. מעל כל אחד עם חזה עוף. כפית על חלק מהויניגרט עגבניות-זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
זעפרןזעפרן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'