ארוחת ערב: פיסטו מנצ'גו (רטטוי ספרדי)
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו ארוחת ערב הלילה: רטטוי בסגנון סיני, ארוחת ערב הלילה: רטטוי עם לחם בגריל, ו תערובת עגבניות וירקות (Pisto Manchego) (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות גריל גדול, מחבת גריל, תנור 260°, או מטאטא, גריל/צולים את החצילים, פלפלים, ובצל unpeeled, מפנה מדי פעם, במשך 15-20 דקות עד רך וחרוך. 10 דקות, מוסיפים את הקישואים והעגבניות.
מעבירים את הירקות לתבנית אפייה מעוטרת כשהם מסיימים לבשל, כשהם מתקררים כדי להסיר עורות חרוכים. ליבה וזרע את הפלפלים וחתוך לקוביות בינוניות. חצי את החצילים, להסיר את הזרעים, ואת הקוביות. לקלף דק לחתוך את הבצל. קוביות הקישואים. להחליק את שיני השום מעורם לקצץ כל חלקים חרוכים, ואז לקצוץ. בערך קוצצים את העגבניות, וזרעים אם משתמשים בעגבניות שלמות.
במחבת גדולה (לפחות 12 אינץ'), מחממים את שמן הזית על חום בינוני ומוסיפים את החצילים והבצל. מבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הירקות והתבלינים הנותרים, בתוספת כל מיצים מסדין האפייה, מתוחים. מביאים לרתיחה ואז מבשלים עד שהירקות רכים והרוטב התעבה. העונה עם מלח ופלפל (זה בהחלט צריך הרבה תיבול).
מטגנים ביצים רבות כמו אוכלי, בישול בלי לדפדף עד הלבנים הם רק להגדיר. מחלקים את הירקות לתוך ramekins או קערות קטנות, העליון עם ביצה מטוגנת.