קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

ארוחת ערב: פסטה עם כרובית חנוקה וזעפרן

ארוחת ערב: פסטה עם כרובית חנוקה וזעפרן
ארוחת ערב: פסטה עם כרובית חנוקה וזעפרן היא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי אנשובי, פסטה קצרה, זעפרן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו ארוחת ערב: פסטה עם כרובית ואנשובי, ארוחת ערב הלילה: חסילוני טוסטדה חנוקים, ו ארוחת ערב: עוף ואורז עם זעפרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומוסיפים את חתיכות הכרובית. מבשלים עד ריכוך אבל עדיין לא רך, 3-4 דקות, ולאחר מכן להסיר עם כף מחורץ או עכביש לקערה. מצקת 1/2 כוס המים החמים לתוך קערה קטנה ולהוסיף את חוטי הזעפרן להשרות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מצקתמצקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
במחבת גדולה (12 אינץ'), מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך ומתחיל חום, ואז מוסיפים את האנשובי.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
המשך לבשל עד הבצלים הם זהובים ואת האנשובי נמס לתוך הרוטב, ולאחר מכן להוסיף את מי זעפרן, כרובית blanched, צימוקים, וצנוברים. מביאים את הנוזל לרתיחה ומבשלים עד שהכרובית רכה והנוזל התאדה מספיק כדי לאפשר לירקות לקרמל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
זעפרןזעפרן
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
בינתיים, זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשל עד אל דנטה. שמור 1 כוס מים פסטה לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מוסיפים את הפסטה למחבת וזורקים למעיל, ואז מבשלים כמה דקות כדי להביא את הטעמים יחד. אם המנה יבשה, מוסיפים מעט מי פסטה כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מחלקים לקערות ומעלה עם בזיליקום וגבינת פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
טפטוף עם שמן זית ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק