ארוחת ערב: קציצות חזיר עם עלי ליים וכוסברה
ארוחת ערב, קציצות חזיר עם עלי ליים וכוסברה הן המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 599 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון, חתיכה בגודל אגודל של זנגביל, שמן בוטנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו ארוחת ערב: קציצות דגים מעושנות עם מיונז שמיר, ארוחת ערב: עוף לימון עם רוטב כוסברה, ו ארוחת ערב: אמנון אפוי זנגביל וכוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים את הבצל הירוק, צ 'ילי, שום, כוסברה, וג' ינג ' ר. מחסנית עלי הסיד על גבי אחד את השני לגלגל אותם, ואז דק לגרוס אותם לחצות חכם.
להעביר הכל למעבד מזון ולעבד עד היטב מעורבב לתוך משחה. לגרד החוצה לקערה ולהניח בצד.
חותכים את הבייקון לחתיכות קטנות ומעבדים אותו לעיסה גסה. לגרד לתוך אותה קערה עם תערובת עשבי תיבול ולהוסיף את חזיר הקרקע.
מוסיפים קמצוץ מלח ופלפל טרי ומערבבים את המרכיבים יחד. במידת האפשר, מקררים במשך 30 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתערבב.
מחלקים את החזיר לתוך 12 או כך כדורים של בשר, ואז להשתטח לקציצות.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הקציצות כאשר השמן חם מאוד ומבשלים על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד חום מבושל דרך.
מגישים עם אורז לבן וסלט קרחון פריך.