ארטישוק מכרסם
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לכרסם ארטישוק. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 53% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 87 גרם חלבון, 124 גרם שומן, ובסך הכל של 1701 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. ראש לחנות ולקחת פטרוזיליה, פלפל ואורגנו, רוטב חם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה די טוב. נסו ארטישוק מכרסם, ארטישוק מכרסם, ו שדון מכרסם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ולשים 10 ב. מחבת ברזל יצוק * לתנור לחום.
מסננים את המרינדה מ 1 צנצנת ארטישוקים למחבת.
מסננים את הארטישוקים שנותרו; שמור מרינדה לשימושים אחרים. קוצצים את כל הארטישוקים.
מחממים את המרינדה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים תוך ערבוב עד שהבצל רך, כ -5 דקות.
מקציפים ביצים בקערה לתערובת. מערבבים פנימה פירורי לחם, פלפל, אורגנו ורוטב חם. מערבבים פנימה גבינה, פטרוזיליה, ארטישוק ותערובת בצל.
מוציאים את המחבת מהתנור. הגנה על הידיים, לנגב אותו במהירות עם מגבת נייר משומנת.
יוצקים פנימה רפרפת ואופים, ללא כיסוי, עד שהרפרפת מרגישה מוגדרת כשנוגעים בה קלות, כ-30 דקות.
הניחו לשבת לפחות 15 דקות לפני החיתוך ל -1 אינץ'. ריבועים.
* השתמש בארטישוקים במרינדה שמנונית; אנחנו אוהבים את המותג קארה מיה. שימוש במחבת (העדכון שלנו על תבנית האפייה המקורית) מעניק לנשנושים קרום זהוב.
הפוך קדימה: עד 1 יום, צונן. לחמם, חשף, 12 דקות ב 325.