ארנב Cacciatore
מתכון ארנב Cacciatore יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 500 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, קמח, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. ארנב פרובנס, חור הארנב, ו קונפי ארנב דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
לפני שתתחיל, לחתוך את הארנב לחתיכות, או יש הקצב שלך לעשות את זה בשבילך. האנק שו יש מדריך מצוין כאן: איך
מפזרים את חתיכות הארנב בנדיבות עם מלח ופלפל. לשפשף חצי מעלי הקורנית לחתיכות, ואז מפזרים קמח קלות המעיל.
מחממים שמן זית במחבת גדולה בגובה בינוני.
מניחים את חתיכות הארנב במחבת בשכבה אחת. אל תערבבי.
מבשלים 2-3 דקות בצד אחד עד השחמה קלה, ולאחר מכן להפוך את החתיכות וחום בצד השני במשך דקה או שתיים יותר.
הסר את חתיכות הארנב לצלחת כדי להפריש.
מוסיפים בצל, ואז שום, פלפל, פטריות, רוזמרין, טימין: להפחית את החום בינוני.
מוסיפים בצל למחבת, מבשלים 1 דקה. לאחר מכן מוסיפים שום, פלפל, ופטריות, מבשלים עוד כמה דקות.
מוסיפים את הרוזמרין ואת הקורנית הנותרת.
הוסף את הארנב בחזרה למחבת. מכסים עם עגבניות קצוצות ועלה דפנה.
להפחית את החום בינוני נמוך; לכסות את המחבת ומבשלים במשך 35 דקות.
לחשוף את המחבת, להוסיף את הזיתים.
מרתיחים את עודף נוזל: להגדיל את החום גבוה ומבשלים במשך כמה דקות כדי להרתיח את עודף לחות ולהפחית את הרוטב.
כאשר הנוזל מצטמצם בחצי, לבדוק את התיבול, להוסיף מלח או פלפל לפי הטעם, להסיר מן החום לשרת.
מגישים עם אורז, פסטה, או תפוחי אדמה.