קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

ארנב Cacciatore

ארנב Cacciatore
מתכון ארנב Cacciatore יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 500 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, קמח, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. ארנב פרובנס, חור הארנב, ו קונפי ארנב דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
לפני שתתחיל, לחתוך את הארנב לחתיכות, או יש הקצב שלך לעשות את זה בשבילך. האנק שו יש מדריך מצוין כאן: איך
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
2
תחתוך ארנב.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
1
מפזרים את חתיכות הארנב בנדיבות עם מלח ופלפל. לשפשף חצי מעלי הקורנית לחתיכות, ואז מפזרים קמח קלות המעיל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
בשר ארנבבשר ארנב
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה בגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים את חתיכות הארנב במחבת בשכבה אחת. אל תערבבי.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מבשלים 2-3 דקות בצד אחד עד השחמה קלה, ולאחר מכן להפוך את החתיכות וחום בצד השני במשך דקה או שתיים יותר.
5
הסר את חתיכות הארנב לצלחת כדי להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
6
מוסיפים בצל, ואז שום, פלפל, פטריות, רוזמרין, טימין: להפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מוסיפים בצל למחבת, מבשלים 1 דקה. לאחר מכן מוסיפים שום, פלפל, ופטריות, מבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הרוזמרין ואת הקורנית הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
הוסף את הארנב בחזרה למחבת. מכסים עם עגבניות קצוצות ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ארנב שלםארנב שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
להפחית את החום בינוני נמוך; לכסות את המחבת ומבשלים במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
לחשוף את המחבת, להוסיף את הזיתים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מרתיחים את עודף נוזל: להגדיל את החום גבוה ומבשלים במשך כמה דקות כדי להרתיח את עודף לחות ולהפחית את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
13
כאשר הנוזל מצטמצם בחצי, לבדוק את התיבול, להוסיף מלח או פלפל לפי הטעם, להסיר מן החום לשרת.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
14
מגישים עם אורז, פסטה, או תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל