קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות2
מגזין

ארנסיני קל

ארנסיני קל
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 30%. נסו ארנסיני אפוי קל, ארנסיניname, ו ארנסיניname (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את הפטריות ב 1 כוס מים חמים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מחממים מחבת או סיר על בסיס כבד על חום בינוני או על בסיס גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים נתח נדיב של חמאה וגרגר שמן ומטגנים את הבצל והשום במשך כ 5 דקות עד רך אבל לא צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
4
מוסיפים את האורז ומערבבים במרץ סביב המחבת במשך כמה דקות עד הגרגרים מתחילים להפוך מעט שקוף בקצוות. Deglaze המחבת על ידי לשפוך את היין וגירוד את החתיכות בתחתית. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים במשך דקה או שתיים כדי לשרוף את האלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בינתיים, לחמם את המניה ולהוסיף את השריית ליקר מן הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
להוסיף מצקת של תערובת המניה החמה לאורז ומערבבים על חום בינוני עד נספג, ולאחר מכן להוסיף עוד מצקת. חזור עד שכל המניה משמשת עד או האורז הוא מכרז אבל עדיין אל דנטה. הקפד לערבב באופן קבוע כדי ליצור ריזוטו שמנת. (זה צריך לקחת בערך 20 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
7
קוצצים את הפטריות המיובשות לחתיכות קטנות ומערבבים בעדינות לתוך הריזוטו המבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8
מוסיפים נתח של חמאה ופרמזן, ואז מערבבים היטב. לטעום ולהתאים את התיבול במידת הצורך, ואז להשאיר את הריזוטו להתקרר (זה יעשה את זה מהר יותר אם אתה להפיץ אותו על תבנית אפייה).
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
אם באמצעות כדורי מוצרלה מיני, חצי אותם; אם באמצעות חלק של כדור גדול, לחתוך אותו לקוביות 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
10
לפרוס 3 צלחות או קערות רדודות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
שים את הביצים מכות באחד, הקמח (מתובל עם קמצוץ של מלח ופלפל) באחר, ואת פירורי הלחם באחרון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
ברגע שהריזוטו מקורר (זה לא משנה אם הוא עדיין קצת חם, כל עוד הוא התקשח קצת והוא מגניב מספיק כדי להתמודד), לגלגל אותו לכדורים בגודל של כדורי גולף. לדחוף חתיכת מוצרלה לתוך באמצע כל כדור, לוודא כי הגבינה סגורה לחלוטין. השאר להגדיר במקרר לפחות 30 דקות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
13
מחממים מטגן שמן עמוק עד 340 ° F או ממלאים סיר גדול שליש מלא שמן וחום ללא טעם עד קוביית לחם ירד לתוך רוחשות השמן החם והופך חום זהוב בתוך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
14
לטבול כדור אורז לתוך הקמח, לנער את כל עודף, ואז לטבול לתוך הביצה, המאפשר כל עודף לטפטף. לסיים על ידי ציפוי לחלוטין את פירורי הלחם. חזור עם הכדורים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אפונה גויה®אפונה גויה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
15
מטגנים את הכדורים בקבוצות במשך 2-3 דקות עד חום זהוב בכל רחבי.
16
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
17
מגישים מיד בעוד האמצעיים עדיין נמסים.
18
טפטוף עם מיץ לימון, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
19
איך לטגן ארנסיני
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
20
אתה יכול להכין ארנסיני עם שאריות ריזוטו, אם במקרה יש לך קצת ביד. הם יכולים גם להיות מחבת מטוגן ולא בשמן עמוק. מבשלים אותם מעל חום בינוני ולוודא שאתה הופך אותם לעתים קרובות, צוף עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי