ארנסיני תרד
ארנסיני תרד עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 277 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 26 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם בצל, יין, פירורי לחם מתובלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: ארנסיניname, ארנסיניname, ו של היום: זעפרן Arancini.
הוראות
להביא 4 כוסות מרק עוף וחוטי זעפרן לרתיחה בסיר על חום גבוה. מערבבים באורז Arborio, לחזור לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא רך, עדיין קצת מוצק, על 16 דקות.
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים בצל, ומבשלים דקה אחת, ואז מערבבים שום, וממשיכים לבשל עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 3 דקות. מערבבים ביין, תרד וחמאה, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, ולקפל אורז מבושל גבינת פרמזן; לבשל כמה דקות עד התערובת היא קצת נוקשה.
מורחים על תבנית אפייה, ומקררים במקרר עד קר לחלוטין, 4 שעות ללילה.
לאחר תערובת האורז יש מקורר, טופס arancini על ידי התוספת קוביית גבינת מוצרלה בערך 3 כפות של האורז כדי ליצור כדור 1 אינץ'; להפריש. לאחר שתסיים להכין את הכדורים, מניחים קמח, ביצים ופירורי לחם לתוך קערות נפרדות, רדודות. אחד אחד, מגלגלים בעדינות את האראנסיני בקמח למעיל, ואז מתנערים מעודף. לטבול לתוך ביצה מוכה, ואז לגלגל בפירורי לחם; להפריש.
מחממים את השמן במחבת עמוקה או במחבת חשמלית ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מטגנים עמוק את arancini 5 או 6 בכל פעם בשמן החם עד חום זהוב, על 4 דקות. הקפד לגלגל את arancini סביב עם כפית מתכת כפי שהם מבשלים כך שהם משחימים באופן שווה על כל הצדדים.
מסננים על מגבות נייר, ומגישים חם.