קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות97
מגזין

ארקטיק צ'אר, אורז שחור וכרוב נאפה En Papillote

ארקטיק צ'אר, אורז שחור וכרוב נאפה En Papillote
ארקטיק צ'אר, אורז שחור וכרוב נאפה En Papillote עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 2157 קלוריות, 162 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך שמן קוקוס, דבש, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו עור פריך Arctic Char עם חמאה מטוגנת כרוב, Arctic Char Vojvodina, ו Char הארקטי על מצע של כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה בינונית, לטאטא את מיסו עם חומץ, מירין ופלפל אדום כתוש. בסיר קטן, לכסות את האורז עם 1 1/3 כוסות מים, להוסיף קמצוץ של מלח ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאורז רך והמים נספגים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מיסומיסו
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את האורז החם לרוטב מיסו ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
אפונה גויה®אפונה גויה®
4
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים את הכרוב, מתבלים במלח ומבשלים עד שבקושי נבול, כ -2 דקות. לגרד את הכרוב לתוך האורז ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מסדרים 4 יריעות גדולות של רדיד על משטח עבודה. תלולית תערובת האורז במרכז כל גיליון נייר העליון עם הדגים. בקערה קטנה, לשלב את הדבש, גרידת ליים ומיץ וכפית על הדג. מתבלים במלח. להעלות 2 צדדים מנוגדים של רדיד ולקפל לאטום. מקפלים את הקצוות כדי ליצור חבילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מעבירים את החבילות לתבנית אפייה יציבה ואופים במרכז התנור במשך 12 דקות, עד שהדגים רק מבושלים. פתח את החבילות, מפזר את הדג עם הפיסטוקים ומגיש. הפוך קדימה את האורז השחור מבושל מתובל וכרוב יכול להיות בקירור עד 4 ימים. להביא לטמפרטורת החדר לפני הרכבה.
מרכיבים שתצטרך
אורז שחור מבושלאורז שחור מבושל
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות