בוטנים ים מלח וחומץ
ים מלח וחומץ בוטנים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 904 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 84 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-784 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, שמן canolan, בוטנים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו תערובת מלח וחומץ Chex® , מקלות דגים מלח וחומץ, ו חומץ מלח בייבי תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את חומץ כוס 3/4 עם בוטנים בקערה בינונית. משרים את הבוטנים במשך 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מסננים את הבוטנים, ואז מייבשים את הבוטנים על ידי הפצת אותם על מחבת גיליון מרופדת במגבות נייר.
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק גדולה על חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים מחצית הבוטנים למחבת ומבשלים, ערבוב, עד הזהב, 3 עד 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הבוטנים למחבת גיליון אחרת מרופדת מגבות נייר. מתבלים במלח ים. חזור עם הבוטנים הנותרים.
בעוד עדיין חם, להעביר את הבוטנים המטוגנים לקערה גדולה, ואז לטפטף בכף הנותרים של חומץ והפטרוזיליה הקצוצה. לזרוק לשלב. מתבלים עם מלח ים נוסף ומגישים מיד.