בול אגוז-צימוק פומפרניקל
Pumpernickel boule אגוז-צימוקים הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אם יש לך אגוזי מלך, קמח לחם, מולסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. נסו לחם פומפרניקל צימוקים-אגוז, קלאסי אגוז Boule, ו עוגיות אגוז וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים בקערת ערבוב של מערבל לעמוד חשמלי כבד חובה.
הוסף קפה הבא 4 מרכיבים לתערובת שמרים.
מוסיפים 3/4 צימוקים כוס (או צימוקים זהובים) ו 1 כוס אגוזי מלך קלויים לבצק לפני ערבוב. היכו במהירות נמוכה עם חיבור וו בצק במשך 1 דקה או עד בצק רך מגיע יחד. הכה במהירות בינונית 4 דקות. (הבצק יהיה מעט דביק.)
להפוך את הבצק על surfac מקומח קלות.; בצורת בצק לכדור, בעדינות לשטח מעגל 7 אינץ'.
חותכים 3 חריצים בבצק (1/4 עד 1/2 אינץ ' עמוק) עם סכין חיתוך חדה רק לפני האפייה, אם תרצה.
לטאטא יחד 1 ביצה לבן 3 כפות מים בקערה קטנה; קציץ מברשת עם תערובת ביצה.
מניחים על גיליון אפייה מצופה נייר קלף; מעיל בקלילות עם ספריי בישול, ומכסים באופן רופף עם ניילון נצמד. כבו את התנור והניחו כיכר בתנור.
בואו לעלות 30 דקות או עד כיכר מוכפל בתפזורת.
הסר והשלך ניילון נצמד. מחממים תנור ל-37
אופים ב 375 במשך 38 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.