קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

בוקטיני א-לה סרף וסרף

בוקטיני א-לה סרף וסרף
בוקטיני א-לה גלישה וגלישה יכולים להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 64 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 1098 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שאלוט, יין, פתיתי פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 66%, וזה טוב. נסו גלישה וטורף לשניים, גלישה וטורף, ו גלישה וטורף עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה, והוסיפו חופן מלח. זרוק את הפסטה למים הרותחים ומערבבים כדי למנוע ממנה להתגבש יחד ולבשל עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ומניחים בצד.
3
מחממים מחבת כבדה גדולה על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים עד שהיא פריכה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוציאים את הפנצ ' טה מהתבנית ומסננים על מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים שומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים 3 כפות שמן זית למחבת על אש בינונית, מוסיפים שום, שאלוט, פתיתי פלפל אדום ומבשלים 1 דקה. לאחר מכן הוסיפו למחבת צדפות, יין לבן, רוטב עגבניות וטימין ובשלו, מכוסה, במשך 3 עד 5 דקות או עד שנפתחו צדפות. מתבלים את השרימפס, הקלמרי והצדפות במלח ופלפל ומעלים את האש לבינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את פירות הים ומבשלים עד שהשרימפס רק מתחיל להיות ורוד והדיונון והצדפות הופכים אטומים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
8
מוסיפים את הפסטה לתבנית וזורקים עד שהיא מצופה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מעבירים את הפסטה ודגי הקליפה לפלטת הגשה גדולה ומקשטים בבזיליקום, פטרוזיליה, פנצ ' טה ופלפל שחור גרוס גס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
מזלפים שמן זית כתית מעולה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון