בורגר פטריות פורטובלו
בורגר פטריות פורטבלו עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עגבניות, זיתים של קלמטן, חומץ יין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו בורגר פטריות פורטובלו, בורגר פטריות פורטובלו, ו בורגר פטריות ממולא פורטובלו (מתכונים דומים).
הוראות
מראש לחמם את התנור ל 400 מעלות. מכסים גיליון אפייה גדול rimmed, או צלחת בגודל מתאים avenproof עם נייר. לזרוק פטריות עם שמן, מים חומץ יין אדום; העונה עם מלח ופלפל. מסדרים את צד פטריות גזע למטה; לכסות באופן רופף עם נייר יותר. צולים עד למכרז, 30 עד 45 דקות.בינתיים לצחצח את הצד לחתוך של כל חצאי רול קייזר עם קצת שמן זית. ואז להגדיר אותם בצד משומן למטה על מחבת גריל, עד קלוי קלות.כאשר הפטריות מוכנות להסיר את השכבה העליונה של נייר כסף ולהפוך כל כובע על כך הצלעות פונות למעלה. בזהירות לנקז את כל הנוזל שנצבר. למלא כל כובע עם כמה גבינה מגוררת. מניחים את הכובעים תחת מטלית עד שהגבינה תוססת ומתחילה להשחים.
הניחו את הלחמניות הקלויות על משטח גדול או מגש הגשה. מכסים את צמרות כל רול עם 5-6 עלים בזיליקום שלם. מעל הבזיליקום עם כובע פטריות. את הזיתים לדחוף 5 או 6 קלמטה לתוך נמס-גבינה. הגבינה צריכה להתנהג כמו דבק מונע מהם להתגלגל מ€œburgerâ€â.בצד השני של שכבת רול פלפל אדום ועגבניה. הפוך את החלק העליון לתחתית ההמבורגר.זה המבורגר מבולגן אז אני ממליץ לחתוך אותו לשניים כדי להקל על הטיפול.