בוריטוס פיקניק חם (עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם). מתכון זה מכין 12 מנות עם 273 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -13 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.28 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש ציר בקר, רוטב מגי, מים וצ'ילי סראנו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך בערך שעתיים ו-45 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה ללא מוצרי חלב . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 62% . ציון זה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו בוריטוס קרנה אסאדה , בוריטוס עוף ושעועית שחורה , ובוריטוס עוף .
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ערבבו בקערה בינונית את רוטב מאגי, המים, מיץ הליים, השום, הצ'ילי, המלח והפלפל, לפי הטעם. הוסיפו בהדרגה את חצי כוס שמן הזית תוך כדי ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורק
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הבשר למרינדה, ומוודאים שכל נתח מצופה בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מעבירים את הבשר והמרינדה לשקית הקפאה בגודל ליטר. סוגרים ומקררים למשך 8 שעות לפחות או רצוי למשך הלילה. יש לתת לבשר להגיע לטמפרטורת החדר לפני הבישול, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
5
מוציאים את הבשר מהמרינדה ומייבשים אותו בטפיחות קלות בעזרת מגבות נייר. מפזרים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
6
בסיר גדול וכבד, חממו את שמן הצמחים על אש בינונית-גבוהה. צרבו את הבשר מכל הצדדים, כמה נתחים בכל פעם, כ-4 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מעבירים את הבשר המטוגן לצלחת הגשה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
8
מוסיפים למחבת החמה את הבצל, הפלפלים, השום והצ'ילי.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 כוס שום קצוץ
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
מטגנים במשך 5 דקות, לאחר מכן מוסיפים את ציר הבקר, העגבניות, האורגנו, המלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חתיכות ירקות בגודל נגיס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
10
מערבבים היטב, לאחר מכן מחזירים את הבשר לסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים על אש קטנה עד שהבשר רך מאוד, כשעתיים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
מעבירים את הבשר לקרש חיתוך ומניחים לו לנוח עד שיתקרר מספיק כדי לטפל בו, כ-15 דקות. ממשיכים לבשל את תערובת הבצל עד שרוב הנוזלים מתאדים, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
12
בעזרת האצבעות או 2 מזלגות, קרעו את הבשר לחתיכות באורך 5 ס"מ. החזירו את הבשר המגורר לסיר, ערבבו היטב ובשלו עד שהבשר חם מאוד, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
13
חממו את הטורטיות על אש בינונית או במחבת יבשה במשך 20 שניות. שימו כ-2 כפות מתערובת הבשר במרכז כל טורטיה וגלגלו לבוריטו דק. סדרו אותן על צלחת הגשה וקשטו בפלחי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
קציצות עוף צמחוניות קפואות
מים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה