אם יש לכם אבוקדו, שמנת, פיקה דה גאלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. נסו בוריטו ארוחת בוקר בייקון הודו, בוריטו לארוחת בוקר עם תרד ובייקון, ו בוריטו עם בייקון, ביצה ואבוקדו לארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום שמן במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
2
מוסיפים ביצים למחבת. מבשל, מושך חלק מבושל למרכז.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
3
מוסיפים בייקון וממשיכים לבשל עד שהביצים מוצקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
כמו למשל M&M's
4
הסר מהחום.
5
כדי להרכיב בוריטוס, חלק שווה שעועית מחוממת במרכז כל טורטייה. שעועית עם תערובת ביצים, גבינה, אבוקדו וכוסברה. מקפלים בצדדים מנוגדים של כל טורטייה, ולאחר מכן להפשיל, בסגנון בוריטו.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.