בוריטו תרד ושעועית
צריך מנה עיקרית צמחונית? בוריטו תרד ושעועית יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לכם מלח, שמנת, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 98%. מתכונים דומים: בוריטו הודי עם תרד, חומוס ועגבניות, בוריטו בטטה ותרד, ו בוריטו לארוחת בוקר עם תרד ובייקון.
הוראות
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מטגנים בצל ושום במשך 5 דקות. מערבבים אבקת צ ' ילי כמון, ומבשלים 1 דקה. מערבבים במים, עגבניות, שעועית ומלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 20 דקות.
מערבבים בתרד ומבשלים 5 דקות יותר. כף 1/4 של תערובת שעועית לתוך באמצע טורטייה חמה. לעטוף ומקשטים עם אבוקדו, שמנת חמוצה וסלסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.