קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות2
ציון בריאות51
מגזין

בורי אדום עטופים בנייר: טריגלי בקרטוצ'יו

בורי אדום עטופים בנייר: טריגלי בקרטוצ'יו
המתכון בורי אדום עטוף בנייר: ניתן להכין טריגלי בקרטוצ'יו בערך 2 שעות ו 35 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 59 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 644 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם שום, זיתים, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 80%. ציון זה הוא מוצק. נסו בורי אדום עטוף בנייר, בולגוגי עטוף בנייר אורז, ו נייר עטוף סלמון יום השנה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים את הדג בתבשיל לא תגובתי.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
בקערה קטנה שלבו את מיץ הלימון, השום, 1/2 כוס שמן, עלי דפנה וכפית פלפל והקציפו לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים את המרינדה על הדג ומקררים 2 שעות, הופכים דגים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מברישים 4 גיליונות נייר קלף מלאים עם 1 כף כל אחד משמן הזית שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
מוציאים את הדג מהמרינדה ומניחים 1 במרכז כל פיסת נייר. מתבלים במלח ופלפל ומפזרים מעט מהזיתים. עוטפים את הדג בנייר ואוטמים את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
7
מניחים כל חבילה על מגש גיליון ואופים בתנור במשך כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים מיד.

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

ניתן לשלב בורי אדום עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. ג ' וזף פלפס פסטורלה כרם פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר