בורקס
בורקס עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 131 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, פילו, אגוז מוסקט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: בורקס (מאפים טורקיים), ו בורקס (מתאבנים טורקיים).
הוראות
מחממים התנור ל 177° (180C).
שלב את הפטה, מנטה, אגוז מוסקט, ואת העונה עם פלפל שחור.
להניח את גיליונות filo על גבי אחד את השני לחתוך לרצועות ארוכות 3, 4in (10 ס " מ) רחב.
לוקח רצועה אחת של מאפה בכל פעם, מברשת עם חמאה.
מניחים כפית גדושה של תערובת הגבינה בקצה אחד.
מגלגלים את המאפה לתוך גליל, עוצרים לאחר גלגול שליש לקפל על הצדדים הארוכים של פילו כדי לסגור לחלוטין את המילוי, ולאחר מכן לסיים מתגלגל. ודא הקצוות סגורים היטב.
מעבירים לסדין האפייה ומכסים במגבת נייר לחה. אל תתנו המאפים לגעת אחד בשני.
מברשת קלה עוד תבנית אפייה עם החמאה. מסדרים את המאפים על הסדין ומברישים עם שאר החמאה.
אופים במשך 10-12 דקות, או עד פריך וזהב.
תרד בורקס: תחליף את מילוי הגבינה לתערובת הבאה: סאוט 2 בצל ירוק קצוץ ב 1 כף שמן זית. מערבבים ב 5oz (140 גרם) עלי תרד התינוק; לבשל עד נבול.
ניקוז, מגניב, ואז קוצצים דק.
מערבבים בכוס גבינת פטה מתפוררת ו 1 כף שמיר קצוץ. מתבלים במלח ופלפל.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;