בטח.ג'לי עוגת תפוחים הולנדית ריבה
המתכון בטוח.ג'לי עוגת תפוחים הולנדית ריבה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 70 מנות. אנשים רבים באמת אהבו את התבלין הזה. אם יש לכם בטוח ג'לי פירות פקטין, חמאה, פירותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו הולנדית: תפוח-ספייס חמאה הולנדית בייבי, בטח.חמאת תפוחים ג'לי, ו תפוח הולנדי בייבי (או פנקייק תפוח גרמני) (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מבער מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במים חמים, סבון; לשטוף עם מים חמים.
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
לקלף תפוחים הליבה; דק קוצצים או לטחון.
מוסיפים מים וצימוקים. למדוד בדיוק 4 כוסות לתוך 6 או 8 ליטר סיר. מערבבים במיץ לימון, קינמון ואולספייס.
מערבבים פקטין לתוך פירות בסיר.
מוסיפים חמאה כדי להפחית קצף,אם תרצה. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שלא מפסיק לבעבע כאשר עורר) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן.
מערבבים את כל הסוכרים במהירות. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים בדיוק 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. דלג על כל קצף עם כפית מתכת
מצקת במהירות לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'; להוסיף מים רותחים במידת הצורך. כיסוי; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 10 דקות.
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת כדי להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע המכסה עם האצבע. (אם מכסה קפיצים בחזרה, מכסה אינו אטום קירור הכרחי.)