גשו לסופר וקנו קינמון טחון, תחבשי, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. נסו סלט חמוציות חגיגי-אננס ג'לי, פונץ 'פירות של פר-סלט ג' לי-להכין סלט ג'לי מרענן על ידי הוספת כמה מרכיבים extran, ו אננס צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא מבשלים מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במי סבון חמים; לשטוף עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
צנצנות ניקוז הרבה לפני מילוי.
5
פארה, ליבה ואננסים קוצצים דק. למדוד בדיוק 4 כוסות מוכן פירות לתוך 6-או 8-qt. סיר.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מערבבים פקטין לתוך תערובת פירות מוכן בסיר.
מרכיבים שתצטרך
פקטין
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים חמאה כדי להפחית קצף. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שלא מפסיק לבעבע כאשר עורר) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. מערבבים סוכרים מגורענים וחומים. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים בדיוק 1 דקות., ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
9
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
10
מצקת מיד לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
ציוד שתשתמש בו
מצקת
11
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. (מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12
מוסיפים מים רותחים, במידת הצורך.) לכסות; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
13
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת כדי להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע של מכסים עם אצבע. (אם עפעפיים קמים בחזרה, מכסים אינם אטומים קירור הכרחי.)