בטטה ומרק פלנטיין צלוי עם פלנטיין מטוגן וקרם צ'ילה מעושן
בטטה ומרק פלנטיין צלוי עם פלנטיין מטוגן ועישן צ'ילה Creman נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. זה עובד טוב כמו מרק במחיר סביר. גשו לסופר וקנו פלנטיין, פלנטנות, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו קרמה דה פלטנו ורדה (מרק פלנטיין קרמי), פלנטיין מתוק וחשיש תפוחי אדמה, ו Sopa de Patacón (מרק פלנטיין ירוק מטוגן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מניחים plantain על תבנית אפייה וצולים עד עורות שחורים plantains רך, להסיר ולתת מגניב. לקלף לחתוך לחתיכות.
לחמם סירופ מייפל על חום בינוני, להוסיף את plantain קלוי ו לטגן עד caramelized.
הסר עם כפית מחוררת ומניח מעבד מזון ותהליך עד חלקה.
מניחים תפוחי אדמה, בננות ומלאי ירקות בסיר בינוני ומבשלים במשך 30 דקות.
מוסיפים את חלב הקוקוס ומבשלים 5 דקות.
מניחים במעבד מזון ומעבדים עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
קרם צ 'ילה מעושן: 1 כוס קרם פרש 2 כפיות פלפל צ' יפוטלה מחית מלח
מערבבים קרם פרש פירה צ ' יפוטלה בקערה קטנה ועונה עם מלח. להרכיב: עלי כוסברה מרק מצקת לתוך 8 קערות.
טפטוף עם קרם צ ' ילה מעושן ומקשטים עם בננות מטוגנות ועלי כוסברה.
שמן חום ל 365 מעלות F. במחבת בינונית.
מוסיפים פלנטנות בקבוצות ומבשלים עד הזהב .
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר ועונה עם מלח.