בטטה לבנה עם מירין ודבש
תפוחי אדמה מתוקים לבנים עם מירין ודבש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח כשר, מירין, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו תפוחי אדמה מתוקים צלויים בדבש עם דבש-מטבל קינמון, בטטות עם דבש, ו תפוחי אדמה מתוקים צלויים בדבש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת ברזל יצוק 8 " -10 " בתנור.
פירס תפוחי אדמה בכמה כתמים עםמזלג. מיקרוגל תפוחי אדמה מתוקים onhigh במשך 5 דקות. (לחלופין, תפוחי אדמה wrapsweet בנייר כסף ואופים במכרז 232°until סביב הקצוות אבל עדיין קשה incenter, 30-35 דקות.)
מעבירים פוטטו לקערה גדולה ומכסים בניילון נצמד.
מקציפים מירין, דבש, חומץ ומלח בקערה בינונית. לקלף תפוחי אדמה מתוקים ולחתוך לרוחב 1"-1 1/2"-סיבובים עבים.
תערובת מירין Addto; לזרוק מעיל.
באמצעות כפפות תנור, בזהירות להסיר מחבת מחומם מהתנור; להוסיף שמן swirlpan למעיל.
להוסיף תפוחי אדמה מתוקים mirinmixture למחבת, סידור potatoescut בצד למטה.
אופים עד potatoesהם קרמל בצד אחד, 15-20 דקות.להפוך תפוחי אדמה מתוקים, סיבוב אותם aroundpan כדי למנוע כתמים חמים, ומבשלים untiltender ו caramelized, 5-7 דקות יותר.
הוסף 2 כפות מים למחבת, גרוטותעד חתיכות השחמה.
להוסיף חמאה, להמס פנטום מתערבל ולשלב.
יוצקים רוטב oversweet תפוחי אדמה. מתבלים במלח.