פודינג בטטה "לחם" עם רוטב כתום דורש סביב 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 18 . אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, קינמון טחון, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 89 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו בטטה" לחם " פודינג עם רוטב כתום, פודינג לחם בטטה, ו פודינג לחם בטטה ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 ° F. בקערה גדולה, מערבבים תערובת ביסקוויק ו 1 1/3 כוסות חלב עד צורות בצק רך. זרוק בצק על ידי כפות על גבי גיליון עוגיות ungreased.
מפזרים אגוזי פקאן וצימוקים. בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי פודינג הנותרים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים על ביסקוויטים במחבת. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
תנור חום עד 177°. מערבבים תערובת במחבת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אופים על 1 שעה או עד העליון הוא זהב קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לחמם את כל החומרים רוטב כתום על אש נמוכה 5 עד 10 דקות, ערבוב כל הזמן עם חוט whisk, עד מעובה מעט הטמפרטורה מגיעה 165ºF במשך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות