איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 8 . מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. סעו לחנות וקחו צ'ילה תאילנדית, שמן זית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בטטה צלויה, ברוקולי וקערות חומוס, סלט תפוחי אדמה מתוקים וברוקולי עם קינמון-Maple Vinaigrette, ו בטטה ומרק רוזמרין עם טוסט שום.
הוראות
1
מערבבים בטטה, צ ' ילה (אם משתמשים) מיץ תפוזים, ו 1 כוס מים בסיר קטן; העונה עם מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד בטטה הוא רך מאודנוזל התאדה, 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
בטטה
פלפל
פלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר מחום ומחית.
3
בואו להתקרר מעט.
4
לעשות קדימה: מחית תפוחי אדמה מתוקים יכול להיות עשה 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
1
מחממים תנור ל 218°. לזרוק ברוקולי ו 2 כפות שמן על תבנית אפייה מגורמת; העונה עם מלח וpepper. צלי עד מכרז, 15-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ.
3
בינתיים, לצחצח את שני הצדדים של לחם עם 2 כפות שמן הכולל טוסט על bakingsheet עד חום זהוב, 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טוסט
שמן בישול
4
לזרוק ברוקולי, אגוזים, מיץ לימון, מחצית basil ונענע, הנותרים 4 כפות שמן בקערה גדולה; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
ברוקולי
מנטה
אגוזים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
טוסטים מורחים עם בטטה, העליון עםתערובת ברוקולי ובזיליקום שנותר מנטה, ומפזרים מלח ים.