בטטה-עוגיות פקאן חמאה
עוגיות פקאן בטטה-חמאה היא צמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 9 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, סוכר חום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -38 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בטטה ללא גלוטן וסוכר, עוגיות פקאן וג'ינג'ר, ביסקוויטים בטטה עם חמאת דבש, ו ביסקוויטים בטטה וחמאת מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף בטטה; לעטוף בנייר אלומיניום.
אופים ב 350 במשך 45 דקות עד 1 שעה. מגניב לגמרי. לגרוף את עיסת, ומחית שווה 3/4 כוס. תניח בצד.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת קטנה על חום בינוני.
להוסיף פקאן; לבשל, ערבוב כל הזמן, 6 דקות או עד קלוי.
הסר מהחום; מגניב לחלוטין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה.
חותכים 1/2 כוס חמאה לתוך תערובת קמח עם בלנדר מאפה עד מתפורר; מערבבים פקאנים.
מערבבים 3/4 כוס פירה בטטה, שמנת חמוצה, סוכר חום וסירופ מייפל; מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם לחים.
הפוך את הבצק על משטח משוריין בכבדות; ללוש 6 עד 8 פעמים, וטפוח לתוך 7 "מרובע (3/4" עבה).
חותכים את הבצק ל 9 ריבועים; מניחים ריבועים 2 " בנפרד על תבנית אפייה משומנת קלות.
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד השחמה קלה.
תקן את זה מהר יותר: פירס עור בטטה עם סכין, ותפוחי אדמה במיקרוגל על 3 עד 5 דקות; תן לעמוד 5 דקות לאחר הבישול.
אופים או מיקרוגל בטטה עד יום קדימה, ומחית. תירגע בן לילה.