קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

בטטות, אנה.

בטטות, אנה.
בטטות אנה יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 354 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם סירופ מייפל, מלח כשר, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בטטות אנה עם שזיפים מיובשים, בטטות אנה עם גי מתובל, ו Pommes אנה (תפוחי אדמה אנה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 8-by-8-inch תבנית אפייה עם חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מניחים את האגוזים ואת הסוכר החום בקערה קטנה ומערבבים עד בשילוב; להפריש.מקלפים את הבטטות. באמצעות מנדולינה או סכין חדה מאוד, לחתוך אפילו 1/8 אינץ ' עבה סיבובים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
כָּתֵףכָּתֵף
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
מניחים את שאר החומרים בסיר גדול על חום בינוני-נמוך, ערבוב עד החמאה נמסה התערובת משולבת.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
הסר מהחום, להוסיף את פרוסות בטטה, ומערבבים עד מצופה שווה. לטעום בטטה ולהוסיף יותר מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
5
מניחים חצי פרוסות תפוחי האדמה בשכבה זוגית בצלחת מוכנה, חופפים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
6
מפזרים חצי תערובת סוכר חום אגוז.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
7
מניחים את פרוסות הבטטה שנותרו בצלחת, יחד עם כל מיצים הנותרים מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
8
מפזרים את תערובת הסוכר אגוז–חום הנותרים.מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
9
הסר את נייר הכסף, לסובב את המנה, ומבשלים עד העליון הוא השחמה ואת תפוחי האדמה המתוקים רכים כאשר פירסינג עם מזלג, על 20 עד 25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ