בטטות מסוכרות
בטטות מסוכרות עשויות להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. אם יש לכם סוכר מגורען, חמאה, בטטות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-17 דקות. נסו בטטות מסוכרות, בטטות מסוכרות, ו בטטות מסוכרות (מתכונים דומים).
הוראות
חמאת מיקרוגל בקערה בטוחה במיקרוגל ב 30 שניות עד 1 דקה או עד מותך; מערבבים וניל ומלח.
מערבבים יחד סוכר מגורען וסוכר חום בקערה בינונית.
שכבת תפוחי אדמה ותערובת סוכר במשומן קל 6-qt. בישול איטי, מתחיל עם תפוחי אדמה ומסתיים בתערובת סוכר.
יוצקים תערובת חמאה מעל. מכסים ומבשלים על 4 שעות נמוכות או עד תפוחי אדמה רכים.
מעבירים תפוחי אדמה לצלחת הגשה באמצעות כף מחוררת, תוך שמירה על נוזלים בבישול איטי. שמור על תפוחי אדמה חמים.
הסר 1/3 כוס נוזל בישול איטי; להקציף קורנפלור לתוך 1/3 כוס נוזלי עד חלקה. בזהירות לשפוך נוזל שנותר מ סיר איטי לסיר בינוני.
להקציף בתערובת קורנפלור. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני; לבשל 1 עד 2 דקות או עד מעובה.