קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

בטטות פירה מיובשות בתנור

בטטות פירה מיובשות בתנור
תפוחי אדמה מחית מיובשים בתנור נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני תוספת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 295 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שרי, חמאה, גרידת תפוז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. הציון הזה די טוב. נסו פירה שמנת בתנור, ביצים נפרדות בתנור עם פירה ועשבי תיבול, ו גלגלי סטייק עם מלית עגבניות מיובשות ופירה רוזמרין עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את תפוחי האדמה בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה ומניחים אותם במרכז התנור. מבשלים עד תפוחי אדמה הם מניבים לחלוטין במרכז כאשר פירסינג עם קצה סכין, 45 דקות עד 1 שעה, בהתאם לגודל של תפוח אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מוציאים מהתנור ומורידים את הטמפרטורה ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הניחו את תפוחי האדמה על משטח ישר והשתמשו בסכין חדה כדי לחתוך את אמצעם לאורכם. השתמש בכף כדי לגרוף את הבשר ולהשאיר את העור מאחור.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מעבירים את הבשר לכלי בינוני ועמיד בתנור. מערבבים אותו מעט כדי לשבור את כל חתיכות גדולות ומניחים את התנור בתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
אופים בתנור במשך 10 דקות ולתת את הבשר לערבב שוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
אופים 10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מוציאים מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
בסיר קטן מחממים את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
מעבירים את בשר הבטטה לקערה בינונית ומקציפים פנימה את 1 כף החמאה והשמנת. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מחממים מחבת ומוסיפים את יתרת 1 חמאת המקל. אפשר לו להמיס ולהפוך חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מעבירים לקערה כדי למנוע ממנה להשחים יתר על המידה. מערבבים פנימה את מיץ התפוזים, גרידת התפוז, השרי והמולסה. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מגישים מיד עם תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)