ביג טופ ביף סטרוגנוף
המתכון ביג טופ בקר סטרוגנוף יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 1 שעה ו -35 דקות. במנה עיקרית זו יש 1142 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם יין, פפריקה, חזרת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו בקר סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום מעל חום בינוני גבוה במחבת גדולה אשר צריך להיות גדול מספיק כדי להכיל את הפטריות, יין ובשר.
מתבלים בשר בקר עם מלח, פלפל ופפריקה, ומניחים בצד לזמן קצר.
למחבת המחוממת, מוסיפים בצל לבן ושום וקמח עד הבצל הופך שקוף.
מוסיפים את הפטריות וטוגנים עד שהם מוותרים על המיצים שלהם.
מוסיפים את רצועות הבשר למחבת, יוצקים יין אדום, שופכים על הבשר ומאפשרים ליין להצטמצם בחצי.
מוסיפים מלאי בשר וחוזרים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום, ומאפשרים לבשר לצלות עד שהוא מכרז מזלג, כ -25 דקות.
להביא סיר מים לרתיחה עבור האטריות.
באמצעות כפית מחוררת, להסיר בשר ופטריות מחבת, לכסות ולשמור במקום חם. אפשר לנוזלים להצטמצם ולעבות עם המחבת חשופה.
בעוד מניית הבשר מצטמצמת, מרתיחים את האטריות עד אל דנטה.
הסר רוטב מחום ו whisk בשמנת חמוצה חזרת (אשר יוסיף טעם stroganoff ולייצב את הרוטב). להחזיר בשר ופטריות לרוטב.
מסננים אטריות ביצים היטב ו stroganoff כפית מעל.