קושימומחה
מוכן ב216 שעות, 30 דק.
מנות13
ציון בריאות4
מגזין

בייקון מעושן בתנור

בייקון מעושן בתנור
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מלח ריפוי, סוכר מגורען, יהלום קריסטל מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: פסטרמה מעושנת בתנור, מטבל סלמון מעושן אפוי בתנור, ו צ'אק-עין מעושן בתנור עם קרם חזרת.

הוראות

1
מערבבים את המלח הכשר, הסוכר, וריפוי מלח בקערה קטנה.לקצץ את כל קצוות לא אחידים על בטן החזיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
בטן חזירבטן חזיר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את עור הבטן בצד למטה על משטח עבודה.
3
מפזרים אותו באופן שווה עם חצי מתערובת הריפוי ולשפשף את התערובת לתוך הבשר עד שהוא נספג. הפוך את הבטן מעל ומפזרים אותו באופן שווה עם תערובת ריפוי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
תן לו לשבת עד תערובת ריפוי נספג לחות יש חרוזים על גבי, על 5 דקות.
5
מניחים את הבטן בשקית פלסטיק גדולה במיוחד (2-כדי 2-1/2 - גלון) resealable. (לחלופין, אתה יכול למקם אותו במחבת קלייה ולכסות אותו בחוזקה עם רדיד אלומיניום.) מקררים במשך 7 ימים, מרפרף את הבטן בכל יום אחר.כאשר הבטן מוכנה, להתאים מתלה חוט על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
הסר את הבטן מהתיק, לשטוף אותו מתחת למים קרים, וללטף אותו יבש מאוד עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1
תן בטן חזיר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה. בינתיים, להסיר את כל המדפים מהתנור למעט אחד מסודר בעמדה הנמוכה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים את התנור ל 93°. קו החלק הפנימי של מחבת צלייה לרוחב עם רדיד, חופפים אותו במרכז המחבת על ידי 1 אינץ'. ודא כי החלק התחתון והצדדים של המחבת מכוסים לחלוטין וכי רדיד עודף משתרע על הצדדים הארוכים מעט למעלה ומעל הצדדים הקצרים של המחבת. מפזרים את שבבי העץ בשכבה זוגית על נייר הכסף בתחתית המחבת. תתאים מדף צלייה על הצ ' יפס. (מדף הצלייה צריך לשבת לפחות 1 1/2 אינץ ' מעל החלק התחתון של המחבת. אתה יכול לנסות להפוך אותו במידת הצורך. אם מתלה הקלייה שלך עדיין יושב נמוך מדי, השתמש תיל מהביל או מתלה קירור שיושב לפחות 1 1/2 אינץ ' מעל החלק התחתון של המחבת.)
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מניחים את הבטן על העור בצד המתלה למעלה. להביא את הקצוות הארוכים של נייר הכסף עד להיפגש באמצע. מקפלים את רדיד למטה פעמיים crimp אותו לסגור בחוזקה, לוודא שזה לא נוגע בבטן, כך העשן יכול להסתובב סביבו. להעלות את רדיד על הצדדים כדי לפגוש את התפר העליון ואת crimp, וודא כי כל המדף והבטן מוקפים לחלוטין בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מניחים את מחבת הקלייה על פני שני מבערים מעל חום בינוני-גבוה עד זרם יציב של עשן נשפך מתוך התפר העליון של צרור נייר, על 5 דקות. (שלב זה אינו מייצר טון של עשן, אבל עדיין ייתכן שתרצה לפתוח חלון או להדליק את המאוורר מעל הטווח שלך.)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מניחים את המחבת בתנור ועשן עד בטן החזיר מגיע 66° על מדחום מיידי לקרוא, על 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר את המחבת למתלה תיל. בזהירות לפתוח את התפר העליון של נייר ולתת את הבייקון מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לחתוך ולזרוק את העור. לעטוף את הבייקון בחוזקה בניילון נצמד ולקרר אותו לילה לפני חיתוך ובישול. זה יכול להישמר בחוזקה עטוף עד 2 שבועות במקרר או עד 3 חודשים במקפיא, אבל לפני הקפאה, הקפד לעטוף את הבייקון בניילון נצמד ולאחר מכן לסכל כדי למנוע כוויות מקפיא.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®