בייקון מעושן כפול עטוף פילה מיניון עם פטריות קרמל עם גבינה כחולה
בייקון מעושן כפול עטוף פילה מיניון עם פטריות קרמל עם גבינה כחולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 786 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מארון בישול יש 5232 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו בייקון כפול, יין, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. מתכונים דומים: סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב מחבת בייקון עם ביצה קשה, בייקון עטוף פילה מיניון: עם חמאת גבינה Bleu, ו בייקון עטוף פילה מיניון.
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיף את הבצל ו לטגן עד במכרז, על 5-7 דקות.
מוסיף את השום ואת הקורנית ו לטגן עד ריחני, בערך דקה.
מוסיפים את הפטריות וקמח עד שהם הופכים חום זהוב caramelize, על 15-20 דקות.בינתיים לחמם את השמן במחבת בטוחה בתנור על חום גבוה בינוני.מתבלים את שני צידי הפילה מיניון במלח ופלפל ועוטפים את הבייקון סביב מחזיקים אותו יחד עם קיסם.לצרוב את שני הצדדים של פילה מיניון במחבת עד קרמל מעט, על 2 דקות לכל צד.
מעבירים את המחבת לתנור שחומם מראש 191° ומבשלים 4-6 דקות עבור מדיום רייר., אם הפילה שלך הם 2 אינץ ' לבשל במשך דקה או שתיים יותר.מניחים את הפילה מיניון בצד לנוח במשך 5 דקות.
מוסיף את היין למחבת כי פילה מיניון בושל ולהדליק אותו.
מעבירים את היין למחבת עם הפטריות ולהצית אותו.
מוסיפים את החמאה ומבשלים כדי להפחית את הרוטב בחצי.מתבלים במלח ופלפל, מסירים מהחום ומערבבים בפטרוזיליה.
מגישים פילה מיניון על הפטריות ומעלים אותו עם הגבינה הכחולה.