בייקון, תפוחי אדמה, אולה טאקו ביצה
גשו לסופר וקנו רצועות בייקון, חמאה, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו בייקון וביצה מקרוני וגבינה, לעטוף ארוחת בוקר קליפורניה (אבוקדו, ביצה, בייקון & יותר!), ו חקיין טאקו בל בייקון A. M. Crunchwrap (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בייקון במחבת. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה. שמירה על טפטוף במחבת, להסיר את הבייקון ולנקז על מגבות נייר. קרמבל את הבייקון.
בעוד הבייקון מתבשל, מערבבים את הביצים, החלב, המים, המלח והפלפל בקערה עד לשלב.
מוסיפים תפוחי אדמה לטפטופי הבייקון ומבשלים עד חצי רך. מערבבים את הבצלים. מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה.
יוצקים את תערובת הביצים למחבת. מערבבים בבייקון המתפורר והחמאה. מבשלים עד הביצים להגדיר את הקשיחות הרצויה שלך. תערובת כפית לתוך טורטיות ומגישים.