קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

ביסקוויטים דומדמניות

ביסקוויטים דומדמניות
עוגיות דומדמניות יכולות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לכם חמאה, חלב, קמח ללא רבב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ביסקוויטים דומדמניות, ביסקוויטים דומדמניות, ו ביסקוויטים דומדמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים עד 425 ° F. קו מחבת חצי גיליון עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
לטאטא את החלב ו 2 ביצים יחד בקערה קטנה; להפריש. מנפים את הקמח, אבקת אפייה, סוכר, מלח ואגוז מוסקט לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות כדי לצפות את החמאה בתערובת הקמח. באמצעות בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה לתוך הקמח, גירוד החמאה את הבלנדר לפי הצורך, עד התערובת דומה פירורי לחם גס עם כמה חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גספירורי לחם גס
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
לטאטא את החלב ו 2 ביצים יחד בקערה קטנה; להפריש. לנפות את החומרים יבשים יחד לתוך הקערה של מערבל לעמוד כבד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
תוסיף את החמאה. צרף את הקערה למיקסר ולהתאים עם מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מערבבים על מהירות בינונית-נמוכה עד התערובת נראית קמחית עם כמה חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
4
מערבבים בדומדמניות. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים את תערובת החלב, ערבוב רק עד הבצק בקושי מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
6
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין היטב ומפזרים על 2 כפות קמח על גבי. ללוש את הבצק כמה פעמים, רק עד שהוא לא מקל על משטח העבודה. אל תעבדי יותר מדי על הכסף. פני השטח יהיה מקומח, אבל החלק הפנימי של הבצק צריך להישאר בצד הרטוב. בעדינות לגלגל את הבצק לתוך סיבוב 3/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
באמצעות חותך ביסקוויט מחורץ 2 1/2 אינץ', טובל את החותך לתוך קמח בין חתכים, לחתוך את הלחמניות (לחתוך ישר למטה ולא לסובב את החותך) ומניח 1/2 סנטימטרים זה מזה על מחבת חצי גיליון מוכן. כדי לקבל את רוב הביסקוויטים מהבצק, לחתוך את הלחמניות קרובות יחד במעגלים קונצנטריים. אסוף את שאריות הבצק, לוש בקלילות רבה, וחזור לחתוך עוד ביסקוויטים. אתה צריך לקבל שני ביסקוויטים מהמנה השנייה של שאריות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מברשת את צמרות הלחמניות קלות עם ביצה מוכה, להיות בטוח לא לתת לביצה לטפטף במורד הצדדים (אשר היה לעכב עלייה טובה).
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
מניחים את הלחמניות בתנור ומיד להפחית את החום ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
10
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות. מגניב על המחבת במשך כמה דקות, ולאחר מכן לשרת חם או מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
Reprinted עם רשות מ Sarabeth של
12
מאפייה: מהידיים שלי לשלך על ידי Sarabeth לוין עם ריק רוג ' רס, © אוקטובר 2010 ריזולי ניו יורק