ביסקוויטים קוקוס עם זיגוג קוקוס
מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. לכו לחנות ותביאו חמאה, תמצית ונילן, תמצית קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת הקוקוס של סבתא Yearwood עם זיגוג לימון קוקוס, סופגניות קוקוס אפוי עם זיגוג קוקוס, ו לחם בננה קוקוס קלוי עם זיגוג קוקוס קלוי וניל (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הלחמניות: מחממים את התנור ל 400 מעלות. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, מלח, סוכר מגורען וקוקוס מגורר בקערה. היכו בחמאה עם מערבל על מהירות נמוכה, ולאחר מכן להעלות את המהירות גבוהה להכות עד התערובת מתפוררת גס.
לטאטא את חלב הקוקוס, ביצים ותמצית קוקוס בקערה אחרת, ולאחר מכן לערבב לתוך תערובת flour עד רק בשילוב. מערבבים בפקאנים; לא overmix.
כף תלוליות בצק בגודל 2 עד 3 אינץ ' על גבי מצעי האפייה המוכנים (כף גלידה גדולה עובדת טוב בשביל זה).
מפזרים את צמרות עם סוכר ואופים עד חום זהוב, 15 עד 17 דקות.
לטאטא את חלב הקוקוס, תמציות קוקוס ווניל וסוכר 1/2 כוס בקערה עד חלקה, הוספת סוכר יותר לפי הצורך להתעבות.
לטפטף על הביסקוויטים בעודם מעט חמים.