ביסקוויטים תפוחים
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: ביסקוויטים תפוחים מזוגגים סיידר תפוחים, ביסקוויטים תפוחים עם ציפוי תבלין פאי תפוחים, ו ביסקוויטים תפוחים עם ציפוי תבלין פאי תפוחים.
הוראות מדוד קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה ומלח לקערה גדולה.
חותכים בחמאה או מרגרינה עד מתפורר.
הוסף תפוח מגורר וחלב. מערבבים כדי ליצור בצק רך.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש בעדינות 8 עד 10 פעמים. טפיחה לשני עיגולים 6 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה משומנת.
מברשת צמרות עם חלב, ומפזרים סוכר וקינמון. ציון כל לתוך 6 טריזים בצורת עוגה.
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 15 דקות, או עד השחמה ועולה.
מרכיבים מנות :
1 קלוף תפוחים, cored וגרוס 2 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר חמאה, צונן 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח לכל מטרה 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) קינמון טחון 2 קרום: פירורי קרקר גרהם 3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 1/2 כוס יין מרסלה מתוק 2 קרום: פירורי קרקר גרהם סוכר לבן