ביסקוויט משמש
משמש ביסקוטי הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך את כל המטרה קמח, סוכר, ביצים בתוספת 2 חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגיות תאנה, משמש ואגוזים, ביסקוויט משמש, ו ביסקוטי משמש שקדים.
הוראות
התאם מתלה תנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש תנור ל 350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, שמנת יחד סוכר, ביצים וחלמונים עם מיקסר חשמלי עד חיוור וקרם, על 3 דקות. מקציפים בוניל. מקציפים בקמח עד רק בשילוב, ואז מערבבים משמשים.
באמצעות ידיים מקורנות, מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות. לעצב כל פיסת בצק לתוך בול עץ רחב 3 אינץ'.
אופים עד יבש ונוקשה אבל לא כהה מאוד בצבע, 35 דקות. תוציא עוגיות מהתנור ותשתמש בסכין משוננת, תחתוך בצק על ההטיה לעוגיות בגודל 1 אינץ'.
להניח עוגיות לחתוך בצד על דפי אפייה ואופים עד זהוב ויבש, עוד 15 דקות.
העבר עוגיות למדפי קירור. ביסקוטי יישאר במיכל אטום למשך כשבוע.