המתכון שוקולד-פיסטוק ביסקוטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. אם יש לכם פיסטוקים, מלח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שוקולד-פיסטוק ביסקוטי, שוקולד וביסקוטי פיסטוק, ו שוקולד-פיסטוק-ביסקוטי דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 וקו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. במערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את הביצים, זרעי וניל ורום ומכים עד חלקה. בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם אבקת קקאו, אבקת אפייה, מלח וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הוסף את החומרים יבשים לבלילה והכה במהירות נמוכה עד incorporated. הכה בכל הפיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
4
מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות. על משטח מקומח קל, לגלגל כל חתיכה לתוך בול עץ 1 1/4 אינץ ' עבה. מסדרים 2 יומני על כל תבנית אפייה על 3 אינץ ' זה מזה ולחץ כדי לשטח מעט.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
צחצח את בולי העץ עם הלבן של הביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
6
אופים את היומנים במשך כ 25 דקות, עד צמרות סדוקות מבריק מעט המשרד למגע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
תן לבולי העץ להתקרר מעט.
8
באמצעות סכין שף חד, לחתוך את יומני לפרוסות אלכסוניות בעובי 1/3 אינץ'. מסדרים את הפרוסות על דפי האפייה; אופים כ -20 דקות, עד יבש.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
שפים סכין
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
בואו להתקרר לחלוטין. טובלים חלקית את הביסקוטי בשוקולד המומס ומפזרים קלות פיסטוקים קצוצים. מקררים עד שהשוקולד מוכן.